3 Mart 2012 Cumartesi

UYDURUKTAN SÜPER TATLI


 

Bu tatlıyı yapmak çok basit ve zahmetsiz amaaaaaaaa lezzeti muhteşemmmm. Ben uydurdum ve yaptım diye söylemiyorum vallahi objektif yaklaşıyorum. Hemen tarife geçiyorum. Canınız tatlı çekti ama çok uğraşmak istemiyorsunuz hemen bu tatlıyı yapın. Şimdi Bim'den iki paket çikolatalı baton kek, iki paket çikolata sosu, 1 litre süt ve ceviz alıyoruz. Çikolata sosunu paketin üzerindeki tarife göre yapıyoruz. Ama ben sos koyu olsun diye biraz daha az süt koydum. Kekleri incecik olacak şekilde ufalıyoruz. Rondoya falan gerek yok, hemen elinizde dağılıyor zaten. Bir miktar cevizi rondoda çektim. Kupların en altına çikolata sos,üstüne ceviz, üstüne kek, tekrar çikolata sos ve en üstü de cevizle süslüyoruz. Aşırı uyduruk ama aşırı lezettli tatlımız hazır oldu bile. Espri olsun diye de kupların ayaklarını süsledim :)


Bu da Bim'de çok ucuzdu. İhtiyacım da yoktu ama çok güzel ve ucuzken kaçırmıyım dedim :))

4 yorum:

bbicil dedi ki...

tatlı süper! ama bu minnoş daha da süper! bayıldım ben ona. Benim de ''fıstık'' ım vardı poşetlerden nefret ederdi çünkü daha kedi bebekken benim küçük oğlum (şimdi 21 yaşında ama hala benim küçük oğlum:)) kediciği poşete koyup kapının koluna astığından, hayvancağız ne zaman poşet sesi duysa anında toz oluyordu :)

Benim Kucuk Cennetim dedi ki...

Bizde 3 kız var.Üçüde poşet delisi. Hatta Şapşal poşette uyumaya bile bayılıyor. Ben poşetle onları dolaştırıyorum, sallıyorum, döndürüyorum gıkları bile çıkmıyor :) Yazık Fıstıkcık demek ki ne kadar kormuş. Aslında bu kedicikler anlaşılmaz hayvanlar. Kiminin sevdiğinden kimi korkar, korkulcak şeylerden korkmazlar. Bizim kızlar 3 kızkardeş ve bizde doğdular. Ama üçünün yemek stili dahil bütün huyları farklı.Kedi işte :))

Hamarat Kontes dedi ki...

Çok tatlı hangisi o.

Benim Kucuk Cennetim dedi ki...

Bu Afacan. Anneme asık olan. Musait oldugunda bekliyor seni kızlarım. Cok sever onlar misafiri :)